Pris fra
15,00 DKK
Pris fra
15,00 DKK

Bånd til suttesnore eller hårspænder?

I USA har det i mange år været smart at sætte kæmpestore hårsløjfer i håret - især på børn. Det er selvfølgelig en smagssag og who knows? - måske kommer det hertil en dag i fremtiden, som så mange andre ting fra USA har fundet vej hertil.

De fleste af mine grosgrainbånd stammer fra USA, hvor man altså virkelig har et helt specielt forhold til bånd. Men udover hårsløjfler er grosgrainbånd selvfølgelig oplagt til at lave suttesnore af. En seleclip i den ene ende og en silikone o-ring  i den anden ende og voilá så har man lavet en suttesnor, der helt efter dit eget design matcher farven på baby's søndagssæt.

Grosgrain bånd er også meget brugt som dekoration på kortfremstilling og så skal selvfølgelig også nævnes scrapbooking. Båndet kan bruges til alle former fra dekorationer fra bullet journals og andre notesbøger til bordekorationer og servietholdere. 

Og sidst men ikke mindst er det jo i bund og grund stof, så det kan selvfølgelig også bruges når der skal sys dekorationer på alle former for tekstiler: forklæder, muleposer, grydelapper osv osv.

Sy f.eks dit eget hundehalsbånd med tilhørende hundesnor. Det gøre let ved at sy båndet på et stykke webbing og så selvfølgelig matchende metalclips , metalringe, spænder og karabinhager. Eller nøgleringe og nøglesnore kan også laves superlet, så de passer din stil.

Som barn i 70'erne er jeg bekendt med at klippe buksebenene af og sy et stykke bånd ind for derefter at sy det afklippede bukseben tilbage på buksene. På den måde kunne bukserne holde lidt længere uden at stumpe. Gud ved om det nogensinde kommer på mode igen. Spraglet (og sjovt) var det hvert fald.