Hårpynt til børn - nok mest for piger

Med 5 piger i huset inkl. mig selv, så må jeg nok påstå at vi har været igennem vores andel af hårelastikker, hårbøjler og hårspænder og hvad der ellers måtte være.

Så jeg er nok en smule farvet, når jeg har lavet denne kategori, men hårpynt skal der til - både til hverdag og fest og til alt det indimellem.

Hårelastikker | Hårbøjler | Hårspænder | Hårclips | Hårpynt

Jeg elsker hårpynt og det er der flere grunde til. 

Hårpynt er som ordet siger; pynt til håret. Alle kan bruge hårpynt både til hverdag og fest. Jeg elsker, at man med hårspænder og elastikker kan lave vildt forskellige frisurer - næsten uanset hvor kort eller langt hår man har. Og et hårspænde kan finde plads i selv det korteste hår og det synes jeg bare er så sødt.

Hårelastikker hører inde under kategorien "prakstisk hårpynt". Hårelastikkerne kan jo både bruges til at sætte håret i flotte frisurer, og vigtigst - som hjemme hos os - så er hårelastikkerne den hurtige løsning om morgenen, når det skal gå stærkt. Eller til løbeturen eller anden sportslig aktivitet. Selv en tur i haven med havehandsker kræver oftest en hårelastik.

Men hårelastikker forsvinder på mystisk vis -præcis ligesom de enkelte sokker i vaskemaskinen. De forsvinder ned i et stort sort hul fyldt med andre enlige sokker og hårelastikker, og ingen kan nogensinde finde dem igen. Derfor kan du hos Børnebutikken finde masser af megabillige hårelastikker - både i små pakker, men også i megapakker. For os, der har meget langt hår i huset og mange børn, der mister elastikkerne til det sorte hul, vi er nødt til at have et pænt stort lager af elastikker liggende - klar til brug.

Hårbøjler kan både være sjove og praktiske, men sandelig også rigtig flotte. Efterhånden er der kommet alverdens hårbøjler til børn med det sjoveste pynt, som ører, enhjørningehorn, blomster mm. Men en hårbøjle i et enkelt og stilrent design kan både være flot og praktisk til at holde håret væk fra ansigtet. Hårbøjler er ydermere ikke helt så tilbøjelige til at forsvinde i det sorte hul sammen med de andre ting, så det er et stort plus til hårbøjlerne.

Hårspænder og hårclips holder på de små hår og holder styr på totterne på mikroniveau. De kan sagtens udgøre dsig for hårpynt helt alene, men de kan også kombineres med hårelastikker og give endnu flere muligheder for kreative frisurer.