Jul i Børnebutikken

 

Her finder du et lille udvalg af julevarer, som jeg finder spændende og som går i spænd med Børnebutikkens koncept omkring kreative ting til og for børn. Mon ikke udvalget vokser sig større efterhånden.....

 

 

 

0 anmeldelser
9,00 DKK
0 anmeldelser
9,00 DKK
0 anmeldelser
19,00 DKK
0 anmeldelser
19,00 DKK
0 anmeldelser
19,00 DKK
0 anmeldelser
9,00 DKK
0 anmeldelser
9,00 DKK

KREATIV JUL

Julen er kreativ tid for både gamle og unge. Alle, der elsker julen ved også at det hører sig til, at lave julepynt, bage julekager og lave julegaver og selvfølgelig meget mere.
Og så selvfølgelig julekalender, adventskalender eller pakkekalender. Mest til børn.
Den mest gennemarbejdede julevarer i sortimentet i år er den nye kreative pakkekalender til kreative børn.
Jeg er blevet inspirereret af min datter på 8, der konstant (virkelig non-stop) klipper, limer og klistrer alle mulige og umulige materialer sammen. Hun vogter over mig som en høg, når jeg vil lægger noget i skraldespanden, for tænk hvis det var noget hun lige kunne lave et hus af eller en dims, der kan dreje eller noget med låg på.......I år skal hun selvfølgelig have denne krea pakkekalender og ikke en eller andet plastik legetøjskalender, som alligevel er glemt og borte inden nytår.
Så da jeg sad og udtænkte hvad der skulle være i den, så slog det mig, at der selvfølgelig nok er andre som Bella, og derfor åbner jeg op for denne mulighed. 
Jeg kan godt se, at hvis jeg sælger alt for mange af disse pakkekalendere, så skal der virkelig pakkes mange gaver ind, men på den anden side, så er vi en stor familie og vi kan vel alle gi' en hånd med (selvfølgelig uden Bella)
Jeg lader lidt af indholdet i pakkekalenderen være en overraskelse: Synes det er mere spændende på denne måde. Men jeg kan garantere dig for at dit barn får nogle fede ting at lave - hver dag i december op til juleaften.