Bogstavperler

Bogstavperler i træ, akryl, plastik eller silikone. Uanset hvilket materialer du foretrækker, så finder du dem her i Børnebutikken. 

 

Firkantede perler med bogstaver på

Bogstavperler er især anvendelige til den hjemmelavede suttekæder, når den skal gøre personlig.Personlige suttekæder er et stort hit som f.eks. dåbsgaver og barselsgaver eller til babyshowers.
Men du kan også lave armbånd med navn på eller barnevognskæder eller barnevogsnpynt med navn på. En nøglering med navn er en god julegave for børn at lave til far, mår eller bedsteforældre. Også flotte armbånd med navn er den perfekte julgaveidé, som børnene selv kan lave. Eller lad pigerne lave deres egne venindearmbånd med runde perler og bogstavperlerne.

Vores bogstav perler er af bedste kvalitet. Bogstavperlerne af træ er ikke til salg som blandede mix, da vi simpelthen synes, at det er for ærgerligt, at så mange af bogstaverne går til spilde, når man står tilbage med en halv pose, med bogstaver, som man ikke kan bruge til noget.

Plastikbogstavperlerne er noget billigere i pris og derfor er tabet ikke så stort, hvis der er bogstaver tilovers. Vi har bogstavperler i størrelse 6mm, 10mm