Startsæt med Posca Tuscher 

9 tuscher

299,00 DKK
Lager: Leveringstid er 4-5 dag(e)
Farve: Mix | Flerfarvet

Vareinfo om Posca startsæt

 

Skal du igang med stenmaling og Posca tusser for første gang, så er dette sæt måske noget for dig.

Jeg har sammensat et lille startsæt, som kan kan bruges til all-round stenmaling

Sættet består af:

  • 2 stk PC-1MR i hhv sort og hvid. Denne tykkelse bruges oftest til optegning/opridsning af motivet. De kan også bruges til at tegne finere ovenpå allerede malede overflader.
  • 7 stk. PC-3M i farverne:gul, rød, grøn, blå, lilla, sort og hvid. Denne tykkelse er god til både at tegne og male med. De har en tyk spids til at farvelægge med, men sidsten er spids nok til at den også kan bruges til at tegne med.

 

Posca-tuscher er vandfaste tuscher af højeste kvalitet og kan skrive på stort set alle overflader. Farverne siver ikke igennem papiret i modsætning til almindelige alkoholbaserede tuscher. Alle farver er dækkende, hvilket gør, at en lys farve kan lægges oven på en mørkere. Dette gør det lettere at lave detaljer og highlights.

De er vandbaserede, dækkende og permanente til både glatte og ru overflader - fx. Sten, glas, metal, tekstil, plastik osv..

Posca-tuscher er ideelle til graffiti, kunst og anden kreativ udfoldelse. Tuscherne er børnevenlige, da indholdet er pigmenteret blæk, og ikke maling.

 

Andre købte også
Mest solgte varer